АКРЕДИТОВАНИ СЕМИНАР „РАЗВИЈАЊЕ АКТИВНОСТИ КАРИЈЕРНОГ ВОЂЕЊА У УСЛУГАМА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ” ОДРЖАВА СЕ 21. МАЈА У НИШУ

 In EG vesti

 

Фондација Темпус, путем активности ЕПАЛЕ националног тима за подршку и националног центра Euroguidance мреже, спроводи обуку за унапређење компетенција практичара који раде сa корисницима из осетљивих група.

Током једнодневне обуке полазници ће бити у прилици да сазнају више о улози активности КВиС у програмима социјалне заштите, смерницама за креирање и извођење активности у односу на потребе циљне групе, као и ресурсима доступним на европском и националном нивоу. 

Обука је акредитована код Републичког завода за социјалну заштиту као програм обуке у области развој општих компетенција у социјалној заштити и учешће је бесплатно.

Обука се одржава 21. маја 2024. године у Дому ученика средњих школа у Нишу.  Како бисте се пријавили за учешће на семинару, потребно је да најкасније до 16. маја 2024. године до  краја дана попуните електронски формулар који је доступан на овом линку.

За сва додатна питања у вези са пријавом и организацијом семинара, можете да нам се обратите имејлом на адресу euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном на број 011/33 42 430 (опција 8).

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search