Национални центар Euroguidance – Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању објавио је нови број, билтена „Каријера и мобилност“, за школску 2018/19.

У Билтену можете пронаћи информације о подршци ЕГ центра развоју компетенција каријерних практичара за спровођење активности КВиС кроз организацију семинара, вебинара, конференција, традиционалног Националног такмичења добрих пракси али и о сарадњи и дељењу искуства с колегама из Европе, пре свега кроз учешће на Прекограничним семинарима мреже али и организацију студијске посете с колегама из Чешке и Бугарске. Поред тих и других активности
нашег центра, на страницама овог билтена можете да се информишете и о другим важним догађајима и новостима протекле године, као и једној од европских иницијатива за повезивање практичара и истраживача у области КВиС – NICE мрежи. У делу посвећеном мобилности, уз актуелности, представљен је и Еуродеск, европска иницијатива којој се Србија у току ове године прикључила а која доноси нове могућности за младе.

Нови број билтена Каријера и мобилност 6

(електронској верзији Билтена можете приступити кликом на фотографију)

For English version of Bulletin Career and Mobility click HERE.

Start typing and press Enter to search