Euroguidance мрежа два пута годишње издаје Insight – билтен Euroguidance мреже који садржи најновије вести и информације из области каријерног вођења и саветовања у Европи, представља примере добре праксе и промовише најновије методе и алате. Такође, овај билтен објављује интервјуе са познатим стручњацима, најаве семинара, конференција и осталих догађаја намењених каријерним саветницима.

Национални Euroguidance центар објављује годишњи билтен ,,Каријера и мобилност” који даје преглед активности и иницијатива, као и најзначајнијих информација у овој области у Републици Србији. Штампано издање билтена доступно је на конференцијама, семинарима и догађајима које национални Euroguidance центар организује, а електронске верзије билтена се могу преузети са сајта центра.

Уколико желите да добијате најновије информације из области каријерног вођења и саветовања, први сазнате о новим семинарима/конференцијама, прочитате најинтересантније интервјуе и вести из Insight билтена на српском језику пријавите се за пријем електронског билтена Euroguidance центра.

Start typing and press Enter to search