АКРЕДИТОВАНИ СЕМИНАРИ ЗА КАРИЈЕРНЕ ПРАКТИЧАРЕ У ПРОГРАМИМА ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ У МАЈУ 2024.

 In EG vesti

 

У циљу подршке наставницима и стручним сарадницима у развијању компетенција за осмишљавање и спровођење активности каријерног вођења у установама у којима се спроводе програми образовања одраслих, национални Euroguidance центар у мају организује акредитовани семинар „Развијање активности каријерног вођења и саветовања (КВиС) у програмима образовања одраслих” у два термина:   

 * 14. мајa 2024. године у Чачку, у просторијама Центра за стручно усавршавање, ул. Цара Душана бб (пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линкуРОК ЗА ПРИЈАВЕ ЈЕ ПРОДУЖЕН ДО 10. МАЈА ДО 12 ЧАСОВА).

* 23. маја 2024. године у Сомбору, у Школи за основно образовање одраслих, ул. Лазе Костића бр. 3 (пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линку најкасније до 17. маја 2024. године до 15 часова).   

Обука је акредитована у Заводу за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 155 и носи 8 бодова стручног усавршавања.  Више информација о семинару доступно је овде.

Учешће на обукама је бесплатно за све учеснике, а надокнада путних трошкова није предвиђена.

За сва додатна питања у вези са пријавом и организацијом семинара можете да се обратите слањем имејла на адресу euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном  011/3342430 (опција 8).   

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search