Акредитовани семинари Euroguidance центра у другом полугодишту школске 2022/2023. године  

 In EG vesti

Национални Еuroguidance центар током другог полугодишта школске 2022/23. године организоваће низ обука у области каријерног вођења и саветовања (КВиС) за наставнике и стручне сараднике. 

Једнодневна непосредна обука ”Каријерно вођење и саветовање у средњој школи” акредитована је код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 78 и носи 8 бодова.   

Пријаве за обуке које се одржавају 21. и 28. фебруара у Београду (Фондација Темпус, Жабљачка 12) отворене су до 12. фебруара и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде. 

Пријаве за обуку која се одржава 7. марта у Нишу (Школа моде и лепоте, Генерала Милојка Лешјанина 23) отворене су до 1. марта и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде.

Пријаве за обуку која се одржава 21. марта у Краљеву (Економско-трговинска школа, Доситејева 46) отворене су до 15. марта и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде.

Пријаве за обуку која се одржава 16. маja у Београду (Фондација Темпус, Жабљачка 12) отворене су до 9. маја и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде.

Пријаве за обуку која се одржава 18. маja у Новом Саду (Техничка школа ,,Милева Марић Ајнштајн”, Гагаринова 1) отворене су до 11. маја и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде.

*** 

Једнодневна непосредна обука ”Развијање активности професионалне оријентације (ПО) у основној школи” акредитована код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 156 и носи 8 бодова. 

Пријаве за обуку која се одржава 14. марта у Београду (Фондација Темпус, Жабљачка 12) отворене су до 9. марта и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде. 

Пријаве за обуку која се одржава 28. марта у Крушевцу (ОШ ,,Јован Поповић”, Балканска 56) отворене су до 22. марта и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступановде. 

Пријаве за обуку која се одржава 4. априла у Сремској Митровици (ОШ ,,Јован Јовановић Змај”, Ратарска 5) отворене су до 29. марта и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде. 

Пријаве за обуку која се одржава 5. априла у Нишу (ОШ ,,Вук Караџић”, Београдска 2) отворене су до 30. марта и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде. 

У наредном периоду, планира се одржавање обука и у другим градовима. Детаљније информације и формулари за пријаву ће бити благовремено објављени.

*** 

Учешће на свим обукама Еuroguidance центра је бесплатно, а своје интересовање можете исказати попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линку. 

Уколико будете имали додатних питања у вези обука можете нас контактирати путем имејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs.    

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search