Акредитовани семинари Euroguidance центра у другом полугодишту школске 2022/2023. године  

 In EG vesti

 

Национални Еuroguidance центар током другог полугодишта школске 2022/23. године организоваће низ обука у области каријерног вођења и саветовања (КВиС) за наставнике и стручне сараднике. 

Једнодневна непосредна обука ”Каријерно вођење и саветовање у средњој школи” акредитована је код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 78 и носи 8 бодова.   

Пријаве за обуке које се одржавају 21. и 28. фебруара у Београду (Фондација Темпус, Жабљачка 12) отворене су до 12. фебруара и сви заинтересовани могу се пријавити путем електронског формулара који је доступан овде. 

У наредном периоду, планира се одржавање обука у Краљеву (21. марта), Новом Саду и Нишу (датуми ће бити потврђени ускоро), као и у Београду (16. маја). Формулари за пријаву ће бити благовремено објављени.

*** 

Једнодневна непосредна обука ”Развијање активности професионалне оријентације (ПО) у основној школи” акредитована код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 156 и носи 8 бодова. 

У наредном периоду, планира се одржавање обука у Београду (14. марта) и Сремској Митровици (4. априла). Формулари за пријаву ће бити благовремено објављени.

*** 

Учешће на свим обукама Еuroguidance центра је бесплатно, а своје интересовање можете исказати попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линку. 

Уколико будете имали додатних питања у вези обука можете нас контактирати путем имејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs.    

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search