Заједнички онлајн семинар „Каријерно вођење и саветовање у средњој школи” за наставнике и стручне сараднике из Србије и Чешке, 7. децембaр 2023. 

 In EG vesti

 

У циљу развоја компетенција практичара, размене примера добрих пракси у области каријерног вођења и саветовања у средњошколском образовању, као и развијања даљих могућности за сарадњу, национални Euroguidance центри из Србије и Чешке организују 7. децембра заједнички онлајн семинар под називом „Каријерно вођење и саветовање у средњој школи”.  

Током догађаја, учесници ће имати прилику да се упознају са примерима добре праксе које су наставници и стручни сарадници у Србији и Чешкој спровели у раду са ученицима средњих школа, као и да у малим групама дискутују са колегама каријерним практичарима о праксама, услугама и алатима које су развили у раду са ученицима, изазовима са којима се суочавају, као и начинима на који превазилазе изазове у свакодневном раду у области КВиС у средњошколском окружењу.  

Догађај се одржава на енглеском језику путем MS Teams платформе 7. децембра 2023. године у периоду од 15 до 17 часова, а сви заинтересовани наставници и стручни сарадници могу се пријавити путем овог линка, најкасније до 6. децембра 2023. године до 12 часова. Од учесника се очекује активно учешће на енглеском језику током дискусије у малим групама. 

За сва додатна питања можете нас контактирати путем имејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs 

Start typing and press Enter to search