Акредитовани семинар „Унапређење квалитета активности каријерног вођења кроз ефикасно планирање рада школских тимова за КВиС/ПО” одржава се у Смедереву и Ћуприји

 In EG vesti

    

Национални Euroguidance центар у децембру организује акредитовани семинар за наставнике и стручне сараднике под називом „Унапређење квалитета активности каријерног вођења кроз ефикасно планирање рада школских тимова за КВиС/ПО” у Смедереву (5. децембра) и у Ћуприји (11. децембра). 

Обука је акредитована у Заводу за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 195 и носи 8 бодова.    Више информација о обуци доступно је овде, а учешће је бесплатно. 

Како бисте се пријавили на семинар који се одржава 5. децембра у Смедереву, потребно је да пропуните електронски формулар  који је доступан на овом линку најкасније до 29. новембра 2023. године до 23.59 часова. 

За семинар који се одржава 11. децембра у Ћуприји можете се пријавити путем електронског формулара који је доступан  овде до 6. децембра 2023. године до 23.59 часова. 

За сва додатна питања у вези са пријавом и организацијом семинара можете нас контактирати путем имејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефона  011/33 42 430 (опција 8).    

Start typing and press Enter to search