Акредитовани семинари за наставнике и стручне сараднике – март 2024. 

 In EG vesti

    

Након краће паузе, национални центар европске мреже за каријерно вођење и саветовање Euroguidance наставља да организује акредитоване семинаре за наставнике и стручне сараднике. Током марта планира се одржавање семинара у Крагујевцу, Новом Саду и Београду, а више информација о семинарима и терминима одржавања доступно је у наставку. 

Cеминар под називом „Унапређење квалитета активности каријерног вођења кроз ефикасно планирање рада тима за КВиС/ПО” одржаће се 11. марта у Крагујевцу (Средња стручна школа, Косовска 8). Намењен је наставницима и стручним сарадницима основних и средњих школа који имају одређено искуство у реализацији активности КВиС/ПО у раду са ученицима и желе да унапреде своје компетенције. Семинар је акредитован у Заводу за унапређење образовања и васпитања (кат. бр.  195) и носи 8 бодова. Учешће је бесплатно, а како бисте се се пријавили потребно је да попуните електронски формулар који је доступан на овом линку, најкасније до 3. марта 2024. године до краја дана

Семинар под називом „Каријерно вођење и саветовање у средњoj школи” одржаће се 19. марта у Новом Саду (Гимназија „Лаза Костић”, ул. Лазе Лазаревића 1) Намењен је наставницима и стручним сарадницима средњих школа који немају много искуства у области каријерног вођења и саветовања и желе да се упознају са овом облашћу и својом улогом у спровођењу ових активности. Семинар је акредитован у Заводу за унапређење образовања и васпитања (кат. бр.  78) и носи 8 бодова. Учешће је бесплатно, а како бисте се се пријавили потребно је да попуните електронски формулар који је доступан на овом линку, најкасније до 11. марта 2024. године до краја дана

Семинар под називом „Развијање активности професионалне оријентације (ПО) у основној школи” одржаће се 21. марта у Београду (Фондација Темпус, ул. Жабљачка 12). Намењен је наставницима и стручним сарадницима основних школа који немају много искуства у области каријерног вођења и саветовања и желе да се упознају са овом облашћу и својом улогом у спровођењу ових активности. Семинар је акредитован у Заводу за унапређење образовања и васпитања (кат. бр.  156) и носи 8 бодова. Учешће је бесплатно, а како бисте се се пријавили потребно је да попуните електронски формулар који је доступан на овом линку, најкасније до 13. марта 2024. године до краја данаНа овој обуци, за учеснике са пребивалиштем ван Београда, обезбеђена је рефундација путних трошкова у складу са правилима о рефундацији Фондације Темпус.

За све додатне информације, можете да нас контактирате слањем имејлa на адресу euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном на број 011/33 42 430 (опција 8). 

Start typing and press Enter to search