Пријавите се за вебинар „Како се пријавити на Национално такмичење добрих пракси у области КВиС?”

 In EG vesti

Euroguidance центар Европске мреже за  подршку каријерном вођењу и саветовању по шести пут организује Национално такмичење добрих пракси у области КВиС као део заједничких активности Euroguidance мреже које имају за циљ размену добрих пракси из ове области на европском нивоу и организује се у склопу заједничких активности Еурогуиданце центра Србије са Euroguidance центрима у Чешкој Републици, Словачкој, Летонији и Мађарској.

Циљ Националног такмичења је промовисање установа, организација и појединаца који су у претходном периоду развили нове услуге, алате или материјале, тј. успешно реализовали активности каријерног вођења и саветовања и на тај начин допринели развоју система КВиС у целини. За представнике организација чији примери праксе буду награђени на такмичењу предвиђене су награде у виду учешћа на студијским посетама и конференцијама. Свечано објављивање резултата конкурса одвиће се у склопу Девете националне Euroguidance конфренције „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи“.

Уколико бисте волели да представите своју праксу, позивамо вас да се пријавите за вебинар „Како се пријавити на Национално такмичење добрих пракси у области КВиС?” и сазнате детаљније о начину пријављивања, као и да уколико имате, разјасните недоумице по питању тога који тип активности можете да пријавите, како да објасните своје активности и др.

Пријавите се попуњавањем регистрационог  формулара до понедељка 20. септембра у 9 часова.

Вебинар се одржава у понедељак, 20. септембра 2021. године у 15 часова и траје сат времена.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search