НАЈАВА ТСА ДОГАЂАЈА „ТРАНЗИЦИЈЕ У ОБРАЗОВАЊУ – УЛОГА КАРИЈЕРНОГ ВОЂЕЊА“

 In EG vesti

15. И 16. СЕПТЕМБАР 2022. ГОДИНЕ, БЕОГРАД 

Овом приликом обавештавамо све каријерне практичаре да ће се од 15. до 16. септембра 2022. године у Београду у организацији Фондације Темпус одржати ТЦА догађај ”Транзиције у образовању – улога каријерног вођења”.  

Догађај ће трајати два дана и обухватиће стручна излагања и интерактивне радионице  кроз које ће каријерни практичари из Србије и других земаља Европе  имати прилику да сазнају нешто више о специфичним потребама корисника у транзицијама на различитим нивоима образовања. Kроз интерактивне радионице, учесници семинара имаће прилику да се повежу са колегама каријерним практичарима из других земаља Европе и размене примере добре праксе, те да кроз групни рад сарађују на осмишљавању пројектних активности.  

Радни језик на овом догађају биће енглески, те се од учесника очекује познавање енглеског језика на нивоу Б1 и активно учешће у групном раду. Број учесника догађаја је ограничен, а приликом одобравања пријава водиће се рачуна о исказаној мотивацији, нивоу познавања енглеског језика,  те равномерној  регионалној заступљености и заступљености учесника који раде у установама са корисницима на различитом нивоу образовања, као и времену пријављивања. 

Учешће на семинару је бесплатно, а за учеснике из Србије који не живе у Београду, биће обезбеђени смештај и рефундација путних трошкова.  

Сви заинтересовани за учешће на овом догађају могу се пријавити до 15. августа 2022. године путем платформе САЛТО, a за све додатне информације, можете се обратити на имејл: tcas@tempus.ac.rs

Упутство за пријаву преко САЛТО платформе 

Најпре на страници salto-et.net креирајте налог користећи опцију Create Account или се улогујте уколико већ имате креиран налог. Приликом креирања налога потребно је да у пољу Sending National Agency одаберете RS01-Foundation Tempus. Затим на линку кликните дугме Apply и на енглеском језику попуните формулар који ће се отворити. Имајте у виду да је на дну регистрационог формулара најпре понуђена опција Savе, а након чувања је потребно изабрати и опцију Send. У случају техничких проблема приликом регистрације, можете нам писати на tcas@tempus.ac.rs  

Recent Posts

Start typing and press Enter to search