Међународни месец каријере, 8. новембар – 13. децембар 2022.

 In EG vesti

Међународни месец каријере (Global Career Month) обележава се по први пут у организацији више међународних организација посвећених каријерном вођењу, стручном усавршавању и  унапређењу запошљавања од 8. новембра до 13. децембра 2022. године.

У оквиру Међународног месеца каријере Euroguidance мрежа организује прекогранични семинар и прву европску Euroguidance конференцију.

Прва европска Euroguidance конференција одржава се 30. новембра у хибридном формату (Праг, Чешка, са преносом путем интернета) под називoм „Meeting the future today: Capacity building for the European guidance community”. Главни фокус конференције биће на развоју компетенција каријерних практичара како би се што ефикасније прилагодили различитим променама и изазовима са којима се актуелно сусрећу, те адекватно одговорили на потребе корисника са којима раде и унапредили квалитет свакодневне праксе. Уз каријерне практичаре из више земаља Европе, на конференцији ће учествовати и каријерни практичари из Србије који ће представити примере добре праксе награђене на овогодишњем Националном Euroguidance такмичењу добрих пракси у области КВиС. 

Агенду догађаја и пријавни формулар за онлајн праћење конференције који је отворен до 28. новембра, можете пронаћи на овом линку, а распоред осталих догађаја и више информација о Међународном месецу каријере можете пронаћи на овом линку

Recent Posts

Start typing and press Enter to search