Новембарски семинари за каријерне практичаре у образовању

 In EG vesti

 

У циљу подршке наставницима и стручним сарадницима у развијању компетенција за осмишљавање и спровођење активности каријерног вођења у основним и средњим школама, национални Euroguidance и Europass центри у новембру организују два акредитована семинара. 

Акредитовани семинар под називом Припрема ученика за тржиште рада – самопроцена вештина и представљање послодавцима” одржаће се 14. новембра 2023. године, у просторијама Фондације Темпус (Жабљачка 12, Београд).  Обука је акредитована код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 138 и носи 8 бодова.    Више информација о семинару може се пронаћи овде, а пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линку најкасније до 9. новембра 2023. године до 23.59 часова. 

Акредитовани семинар Унапређење квалитета активности каријерног вођења кроз ефикасно планирање рада школских тимова за КВиС/ПО“ одржаће се 30. новембра 2023. године, у просторијама Фондације Темпус (Жабљачка 12, Београд).  Обука је акредитована код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 195 и носи 8 бодова.    Више информација о семинару може се пронаћи овде, а пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линку најкасније до 26. новембра 2023. године до 23.59 часова. 

Учешће на обукама је бесплатно за све учеснике, а за учеснике са пребивалиштем ван Београда обезбеђена је рефундација путних трошкова у складу са правилима о рефундацији Фондације Темпус.

За сва додатна питања у вези са пријавом и организацијом семинара можете да се обратите путем  адресе: euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 8).  

Start typing and press Enter to search