Акредитована обука: Развијање активности каријерног вођења и саветовања (КВиС) у услугама социјалне заштите

Фондација Темпус, кроз активности ЕПАЛЕ националног тима за подршку и националног центра Euroguidance мреже, припремила је обуку за унапређење компетенција каријерних практичара који раде са особама из осетљивих група.

Детаљније о објави датума обука као и приступ материјалима са других сличних догађаја у организацији Фондације Темпус на ову тему, можете пронаћи на ЕПАЛЕ групи: Каријерно вођење и саветовање за одрасле. Молимо Вас да имате у виду да је неопходно да будете члан ЕПАЛЕ платформе да бисте имали приступ. Регистрација је бесплатна и можете пронаћи упутство на овој страници.

О обуци:

Обука је фокусирана на запослене у организацијама у систему социјалне заштите и акредитована je као програм обуке у области: развој општих компетенција у социјалној заштити. Запослени у организацијама у систему социјалне заштите могу исказати интересовање за ову обуку попуњавањем формулара доступног на овој страници. Такође, позивамо и све који спроводе и/или желе да развију различите активности каријерног вођења и саветовања за особе из осетљивих група у другим типовима организацијама да искажу своје интересовање за учешће на овој обуци.

Током ове једнодневне обуке полазници ће бити у прилици да сазнају више о улози активности КВиС у програмима социјалне заштите, смерницама за креирање и извођење активности у односу на потребе циљне групе, као и ресурсима доступним на европском и националном нивоу.

Обука траје 7.5 часова и бесплатна је за учеснике. Биће реализована периодично у различитим местима а план одржавања обуке биће формиран на основу исказаног интересовања путем поменутог формулара а у складу са осталим активностима Фондације Темпус. Позиви за учешће на свакој од појединачних обука биће благовремено објављени на ЕПАЛЕ групи и сајту Euroguidance центра.

Start typing and press Enter to search