Фондација Темпус кроз активности ЕПАЛЕ националног тима за подршку и националног центра Euroguidance мреже одржала је обуку ,,Групне и онлајн активности каријерног вођења и саветовања  11.12.2018. године у хотелу ,,Н” у Београду.

Обуци су присуствовали каријерни практичари запослени у Националној служби за запошљавање, невладиним организацијама, школама које имају програме образовања одраслих, центрима за развој каријере, наставници и стручни сарадници из средњих школа.

Учесници су имали прилике да сазнају о карактеристикама спровођења КВиС активности онлајн и да кроз практичан рад примене неке од представљених техника. Истворемено представљене су одлике групног рада и фазе формирања групе, као и многобројни примери активности који су усмерни на развој резилијентности код ученика, осмишљавање онлајн и групних активности.

Презентације и материјали са обуке су тренутно доступне на ЕПАЛЕ групи: Каријерно вођење и саветовање за одрасле док фотографије са догађаја можете погледати на Facebook страници Фондације Темпус.

Позивамо све заинтересоване за тему Каријерног вођења и саветовања да се прикључе ЕПАЛЕ групи и прате дешавања и новости у области на српском језику.

Start typing and press Enter to search