Акредитована обука: „Развијање активности каријерног вођења и саветовања (квис) у услугама социјалне заштите ” одржава се уживо 4. марта 2022. године

Фондација Темпус, кроз активности ЕПАЛЕ националног тима за подршку и националног центра Euroguidance мреже, спроводи обуку за унапређење компетенција каријерних практичара који раде са особама из осетљивих група.

Током ове једнодневне обуке полазници ће бити у прилици да сазнају више о улози активности КВиС у програмима социјалне заштите, смерницама за креирање и извођење активности у односу на потребе циљне групе, као и ресурсима доступним на европском и националном нивоу.

Обука је фокусирана на запослене у организацијама у систему социјалне заштите и акредитована je као програм обуке у области: развој општих компетенција у социјалној заштити. Такође, позивамо и све који спроводе и/или желе да развију различите активности каријерног вођења и саветовања за особе из осетљивих група у другим типовима организација да се пријаве за учешће на обуци.

Обука се одржава уживо у петак 4. марта 2022. године у периоду од 10 до 17 часова у хотелу88 Rooms у Београду, на адреси Таковска 49. Учешће на обуци је бесплатно, а током трајање обуке за учеснике је обезбеђено  и послужење током пауза. Можете се пријавити за учешће у обуци до петка 25.фебруара у 9 часова попуњавањем пријавног формулара на овој страници.

Молимо Вас да имате у виду да ће се у случају прекобројног пријављивања водити рачуна о разноврсности установа, времену пријављивања и раније исказаном интересовању за овај семинар путем формулара за испитивање интересовања за обуке Euroguidance и ЕPALE центра.

За додатна питања у вези са пријавом и организацијом семинара, можете да се обратите путем адресе: euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 8).

Агенда обуке

10.00-10.30 Регистрација, представљање учесника и упознавање с планом рада

10.30-11.30 Основни појмови каријерног вођења и саветовања и ресурси на националном и европском нивоу

11.30-12.00 Кафе пауза

12.00-13.00 Активности каријерног вођења: представљање карактеристика различитих типова активности, однос активности КВиС и развоја вештина управљања каријером

13.00-13.45 Пауза за послужење

14.00-15.00 Креирање личног плана спровођења активности КВиС: индивидуални осврт на представљене/спроведене КВИС активности

15.00-15.15 Кафе пауза

15.15-16:15 Креирање личног плана спровођења активности КВиС: рад у групи

16.15-17.00 Сумирање семинара и договор о праћењу рада; Евалуација  семинара

Позивамо Вас да пратите новости у области на ЕПАЛЕ групи: Каријерно вођење и саветовање за одрасле.  Молимо Вас да имате у виду  је неопходно да будете члан ЕПАЛЕ платформе да бисте имали приступ. Регистрација је бесплатна и можете пронаћи упутство на овој страници.

Start typing and press Enter to search