Фондација Темпус кроз активности ЕПАЛЕ националног тима за подршку и националног центра Euroguidance мреже организује дводневну обуку,,Превладај беспомоћност: Како користити каријерно вођење и саветовање за оснаживање одраслих из осетљивих група?” која ће се одржати 27.11. и 28.11. 2018. године, у Београду у хотелу ,,Србија” (Устаничка бр. 127).

Обука је намењена каријерним практичарима који спроводе и/или планирају да осмисле активности каријерног вођења и саветовања за одрасле из осетљивих група. У току дводневног програма, учесници ће имати прилику да кроз интерактиван рад у малим групама сазнају више o мотивационом интервјуисању, наративним техникама и специфичностима рада са корисницима психијатријских услуга. Све детаље о програму обуке, називима радионица, предавачима, начину регистрације, као и целокупну агенду можете преузети ОВДЕ.

Учешће на конференцији и обуци је бесплатно. За учеснике из Србије који не живе у Београду, а којима је претходно прихваћена пријава, постоји могућност обезбеђивања смештаја, као и рефундације путних трошкова у складу са процедуром Фондације Темпус, о чему ће сви чије су пријаве одобрене бити детаљно обавештени. Радни језик конференције је енглески и превод ће бити обезбеђен свим учесницима који у регистрационом формулару нагласе да им је потребан превод.

Запослени у Националној служби за запошљавање, невладиним организацијама, школама које имају програме образовања одраслих, центрима за развој каријере, као и социјални радници, омладински радници који већ спроводе неке од активности каријерног информисања, саветовања и обуке за развој вештина управљања каријером могу да се пријаве за учешће путем регистрационог формуларадо 15.11.2018. године у подне.

Број учесника је ограничен на 30 по радиониципа је потребно што пре пријавити своје учешће попуњавањем регистрационог формулара. Приликом одобравања пријава водиће се рачуна о исказаној мотивацији, заступљености учесника из различитих типова организација, региона и времена пријављивања.

Све додатне информације можете затражити путем адресе: adult-education@tempus.ac.rs или телефона: 011 33 42 430, опција 7.

Start typing and press Enter to search