Фондација Темпус – Euroguidance центар у Србији у сарадњи Euroguidance центром из Чешке организује студијску посету 15. и 16. априла 2019. године у Београду. Овај догађај има за циљ да окупи око 20 каријерних практичара – наставника и стручних сарадника из основних и средњих школа из Чешке и Србије са циљем размене искустава и идеја за унапређење активности каријерног вођења и саветовања у школама.

У склопу овог догађаја учесници ће имати прилике да представе своје искуство и у планирању и спровођењу активности КВиС, да сазнају више о искуствима колега, да дискутују о изазовима и правцима даљег развоја активности КВиС као и да као кроз групне активности осмишљавају начине даље сарадње и размене на европском нивоу. Прелиминарни програм студијске посете доступан је овде. Радни језик догађаја је енглески.

Сви заинтересовани наставници и стручни сарадници из основних и средњих школа могу се пријавити за учешће у овој студијској посети попуњавањем регистрационог формулара до понедељка 25. марта до краја дана. С обзиром да је број места ограничен препоручљиво је да се пријавите што раније. Приликом избора учесника на овом догађају водиће се рачуна о искуству пријављених у области каријерног вођења и саветовања, исказаној мотивацији за учествовање на овом догађају, а затим и равномерној заступљености школа као критеријуму.

Учешће на овом догађају је бесплатно, а за учеснике ван Београда биће обезбеђен смештај за време трајања студијске посете као и рефундација путних трошкова у складу са интерним правилима Фондације Темпус.

Start typing and press Enter to search