Онлајн обука за омладинске раднике, 8-10. новембра 2023. 

 In EG vesti

         

Онлајн обука „Унапређење компетенција омладинских радника за развој услуга и спровођење активности каријерног вођења и саветовања“ који ће бити одржана 8 – 10. новембра 2023. године преко онлајн платформе за учење (Moodle).

Главни циљ обуке је да полазници препознају и унапреде своје компетенцијe за спровођење услуга каријерног вођења и саветовања (КВиС) у складу са оквиром компетенција дефинисаним у Правилнику стандарда услуга каријерног вођења и саветовања (КВиС).

Обука је намењена омладинским радницима и свим особама активним у организацијама младих и организацијама за младе који желе да се упознају са основним појмовима и системом КВиС у Србији, те да добију смернице за развијање и унапређење квалитета услуга и активности КВиС, са посебним акцентом на начине за препознавање потреба младих на путу њиховог каријерног развоја.

Обука се састоји из  три интерактивна вебинара у трајању од 90-120 минута и индивидуалних задатака које учесници током трајања обуке самостално раде на платформи за учење.

Више информација о обуци доступно је на овој страници.

Учешће на овој обуци је бесплатно, а пријава се врши попуњавањем формулара који је доступан овде, најкасније до 7. новембра 2023. године у 12 часова.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search