Euroguidance центар је 10. и 11. маја одржао два семинара за наставнике и стручне сараднике под називом „Каријерно вођење и саветовање у средњој школи“ у Лесковцу и Врању. Семинари су одржани у просторијама Центра за стручно усавршавање у образовању у Лесковцу и Економско-трговинској школи у Врању и присуствовало им је око 60 наставника из стручних сарадника из средњих школа из околине.

Семинари су одржани у склопу активности националног центра Euroguidance мреже Упис 2018 које се спроводе уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и имају за циљ пружање подршке ученицима завршних разреда основних и средњих школа, који бирају следећи ниво школовања – средњу школу, односно факултет или високу школу, њиховим родитељима и наставницима.

Семинар „Каријерно вођење и саветовање у средњој школи“ је акредитован код Завода за унапређивање образовања и васпитања, налази се под редним бројем 47 у Каталогу за школску 2016/17 и 2017/18 годину и до сада га је похађало око 700 наставника и стручних сарадника широм Србије. За више информација о наредним семинарима и другим активностима Euroguidance центра пратите наш сајт или се пријавите на нашу мејлинг листу.

Start typing and press Enter to search