Национални центар Euroguidance – Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању током маја организује два семинара у Лесковцу и Врању за наставнике средњих школа.

Семинар Каријерно вођење и саветовање у средњој школи, акредитован код ЗУОВ-а под редним бројем 47 у Каталогу програма стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18. годину одржаће се у следећим градовима:

  • Лесковац, четвртак, 10. мај 2018. (Центар за стручно усавршавање у образовању, Лесковачког одреда, 6) – пријављивање путем регистрационог формулара до уторка 8. маја у 12 часова. Одабрани учесници ће потврду учешћа на семинару добити путем мејла најкасније у среду, 9. маја до 12 часова.
  • Врање, петак 11. мај 2018. (Економско-трговинска школа, Есперанто, бб) – пријављивање путем регистрационог формулара до уторка 8. маја у 12 часова. Одабрани учесници ће потврду учешћа на семинару добити најкасније у среду, 9. маја до 12 часова.

Семинар „Каријерно вођење и саветовање у средњој школи“ је до сада похађао значајан број наставника широм Србије и оценио га као важну подршку за реализацију активности каријерног вођења и саветовања у средњој школи.

Овај семинар се одржава у склопу активности подршке каријерном вођењу и саветовању ученика завршних разреда, који укључује низ активности намењених ученицима, наставницима и родитељима, које Фондација Темпус спроводи уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start typing and press Enter to search