Када почнемо да тражимо одговор на питање „Шта после матуре?“ један од корака јесте склапање свих информација које имамо о себи, занимањима и обукама у неколико јасних и конкретних опција. Овај корак нам често буде посебно тежак јер додатно преиспитујемо да ли смо све узели у обзир, тражимо додатну сигурност и потврду своје одлуке. Некада немамо идеју које бисмо конкретне корак предузели или шта би нам биле друге могућности, тзв. резервне опције.

Радионица „Истражи своје каријерне опције“ намењена је ученицима средње школе који трагају за одговорима на питања попут претходно наведених и желе истраже и дефинишу различите опције за своју будућу каријеру. Радионица је интерактивна, а воде је запослени Euroguidance центра који имају дугогодишње искуство у области каријерног вођења и саветовања.

Радионица се одржава у Инфо центру Фондације Темпус у Београду (Теразије 39, први спрат). Због ограниченог броја места, за пријаву учешћа потребно је попунити регистрациони формулар. Ученици могу да се за радионицу пријаве самостално, а могуће је и да наставници пријаве групу ученика.

Након ове бесплатне радионице учесници ће знати:

  • неколико различитих техника доношења одлука
  • да дефинишу кључне критеријуме за доношење одлуке
  • о различитим ресурсима који могу да им буду о помоћи приликом поновног преиспитивања

Заинтересовани учесници могу да се пријаве и за остале радионице: „Препознај своје јаке стране“ и „Упознај занимања“. Ученици који нису из Београда, могу да се пријаве за интерактивнe вебинаре на исту тему путем регистрационог формулара.

За све додатне информације у вези са наведеним активностима, можете погледати Често постављана питања или контактирати Euroguidance центар путем ел. поште euroguidance@tempus.ac.rs, путем телефона 011/3342-430 или лично у Инфо центру Фондације Темпус у Београду, Теразије 39, I спрат радним данима од 10 до 18 часова.

Start typing and press Enter to search