Акредитовани семинар националног Europass центра „Припрема ученика за тржиште рада – самопроцена вештина и представљање послодавцима” одржава се 21. децембра у Београду 

 In EG vesti

    

Акредитовани семинар под називом Припрема ученика за тржиште рада – самопроцена вештина и представљање послодавцима” одржаће се 21. децембра 2023. године, у просторијама Фондације Темпус (Жабљачка 12, Београд).   

Обука је акредитована код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 138 и носи 8 бодова.    Више информација о семинару може се пронаћи овде, а пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линку најкасније до 17. децембра 2023. године до 23.59 часова. 

Учешће на обуци је бесплатно за све учеснике, а за учеснике са пребивалиштем ван Београда обезбеђена је рефундација путних трошкова за у складу са правилима о рефундацији Фондације Темпус.  

За сва додатна питања у вези са пријавом и организацијом семинара можете нас контактирати путем имејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефона  011/33 42 430 (опција 8).   

Start typing and press Enter to search