АКРЕДИТОВАНИ СЕМИНАР „ПРИПРЕМА УЧЕНИКА ЗА ТРЖИШТЕ РАДА – САМОПРОЦЕНА ВЕШТИНА И ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПОСЛОДАВЦИМА” ОДРЖАВА СЕ 6. ЈУНА У БЕОГРАДУ

 In EG vesti

 

Национални центар Europass организује семинар за наставнике средњих школа ,,Припрема ученика за тржиште рада – самопроцена вештина и представљање послодавцима”, који ће се одржати 6. јуна 2024. године од 9.30 до 17.30 часова, у Београду, у просторијама Фондације Темпус (улица Жабљачка 12). 

Током једнодневне обуке полазници ће бити у прилици да сазнају више о самопроцени језичких вештина и дигиталних компетенција, о представљању компетенција у биографији кроз приказ форме CV-ја и кроз организацију активности за ученике, као и о активностима за припрему ученика за представљање послодавцима. 

Обука је акредитована код Завода за унапређење образовања и васпитања под каталошким бројем 138 и носи 8 бодова. Учешће на обуци је бесплатно за све учеснике. Више информација о семинару може се пронаћи овде, а пријављивање се врши попуњавањем електронског формулара који је доступан на овом линку најкасније до 31. маја 2024. године до 23.59 часова.   

За сва додатна питања у вези са пријавом и организацијом семинара можете да се обратите путем  адресе: еuropass@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 8).    

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search