Национални центар Euroguidance – Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању организује још један у низу семинара за наставнике средњих школа ,,Каријерно вођење и саветовање у средњој школи”, који ће се одржати 13. децембра 2016. године у периоду од 10 до 17 часова, у Зајечару, у просторијама Техничке школе (улица Књегиње Љубице 3-5).

Семинар ,,Каријерно вођење и саветовање у средњој школи” је акредитован код ЗУОВ-а и налази се под редним бројем 47 у Каталогу програма стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18. годину. Овај семинар је до сада похађао значајан број наставника широм Србије и оценио га као важну подршку за реализацију активности каријерног вођења и саветовања у средњој школи.

Семинар је осмишљен првенствено за наставнике са мало искуства у области каријерног вођења и саветовања. Учесници ће, поред упознавања са свим што појам каријерног вођења и саветовања подразумева, сазнати више о корисним ресурсима за наставнике и ученике на националном и европском нивоу. Поред тога, биће представљен приручник намењен наставницима средњих школа, који садржи примере активности каријерног вођења и саветовања које се успешно реализују у средњим школама.

Учешће на семинару је бесплатно, а за пријаву је потребно попунити регистрациони формулар до петка, 9. децембра 2016. године у подне. Број места је ограничен. Одабрани учесници ће потврду учешћа на семинару добити најкасније у петак, 9. децембра 2016. године у 18 часова. 

е-Билтен