Национални центар Euroguidance– Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању током априла организује три семинара широм Србије за наставнике средњих школа.

Семинар „Унапређење квалитета активности каријерног вођења у средњим школама: ефикасно планирање рада школског тима за КВиС“ одржаће се у Београду, у уторак, 25. априла 2017. у просторијама Фондације Темпус, ул. Руже Јовановић, 27а.

Пријављивање се врши путем регистрационог формулара на линку: http://erasmusplus.rs/prijavazanaprednikvisseminar_april_beograd/ до среде 19. априла у 20 часова. Одабрани учесници ће потврду учешћа на семинару добити најкасније у четвртак, 20. априла до 14 часова.

О семинару

Семинар „Унапређење квалитета активности каријерног вођења у средњим школама: ефикасно планирање рада школског тима за КВиС“ је намењен наставницима који већ спроводе активности каријерног вођења и саветовања и учествују и/или координишу радом школског тима за каријерно вођење и световање.

Учествовањем на овом семинару, наставници ће моћи да усаврше своје знање о вештинама које су битне за ученике да би могли да управљају својом каријером, као и да сазнају о начинима организације активности тима које би доприносиле развоју релевантних вештина код ученика. Имајући у виду да је свака школа специфична у погледу својих учесника и доступних ресурса, значајан део семинара је посвећен креирању опција за рад тима у односу на одлике конкретне школе. Учешћем на овом догађају, наставници ће унапредити досадашње планове рада и добити идеје за развој сопствених организационих вештина.

Заинтересовани учесници се охрабрују да понесу своје планове рада и активности, како би током рада могли да процене шта је им је корисно и које од понуђених идеја могу да преузму. Учешће на семинару је бесплатно, а учесници ће добити потврду о учешћу. Семинар није акредитован код ЗУОВ-а.

е-Билтен